DK10 - ny bordserie

DK10 - ny bordserie
DK10 er en ny bordserie designet av arkitekt Ditlev Karsten. Bordene finnes i forskellige størrelser og former i høyde 45 og 72 cm. I serien inngår også ovalt og båtformet uttrekksbord. Bordene finnes i 4 laminatfarger, og sofabordene kan man i tillegg få i hvit kompakt laminat med sort kjerne.

Les mer på www.brdr-andersen.dk

HÅG Capisco - første kontorstol som mottar Svanemerket

HÅG Capisco
Scandinavian Business Seating som blant annet eier merkevaren HÅG har i dag mottatt miljømerket Svanen for sin kontorstol HÅG Capisco 8106. Stolen har allerede vunnet en rekke priser for sine bruksegenskaper og sitt karakteristiske design. HÅG er den første kontorstolprodusenten i verden som er godkjent med det offisielle miljømerket Svanen.

Les mer på www.hag.no

Fora Form har hele 5 av de 12 kårede beste norske stoler

Fora Form har designstoler
Det er med glede vi kan registrere at Fora Form har 5 at de 12 beste stolene når norsk møbelhistorie skrives. Det er også hyggelig for våre kunder at disse produktene fortsatt har en sterk posisjon i markedet!

Les mer på BT.no
www.foraform.com

Fora Form Audio auditoriestoler

Fora Form Audio auditoriestoler Fora Form Audio auditoriestoler Fora Form Audio auditoriestoler Fora Form Audio auditoriestoler Fora Form Audio auditoriestoler Audio auditoriestoler er spesielt utviklet for å tilfredstille dagnes krav til styrke og komfort.

Modellene er plassbesparende og renholdsvennlige og kan utstyres med enkle og solide skrivefunksjoner.

Audio auditoriestol har overstoppet rygg og sete, solid konstruksjon og høy komfort.

Fora Form Audio
www.foraform.com

Ergoline Comfort Step avlastingsmatte

Det er bra å variere arbeidsstilling i løpet av dagen og spesielt i forhold til å stå og sitte ved hev og senk bord. Det å stå på hardt gulvunderlag kan føre til at musklene stå i konstant spenn som fører til tretthet og ubehag og på lang sikt ledd og rygg smerter.

ErgoLine Comfort Step er en matte som gir meget god avlastning, arbeidstolen kan lett trilles opp på matten og det er lett å gjøre rent sammen med gulvet.

www.ergo-line.com

Foraform Gelato - med assosiasjoner til verdens beste iskrem
GELATO betyr is på italiensk. Sidebildet på sofaen kan minne om formen på en softis. Myk og behagelig. Tykk i setet, men likevel  luftig og svevende over lette, formstøpte ben.
 
GELATO leveres som stol, 2- og 3-seter eller som modulsofa.
 

Offecct med kule lyddempere - demp deg
Lyddemperne fra Offect er kreative og orginale. Demp lyd og akustikk i kontorlandskap, åpne arbeidsløsninger, møterom og trapperom med lyddempere som blant annet er inspirert av knekkebrødet og småbyens hustak sett ovenfra.
 
 
                          
 

Offecct - svensk og stilig stolkonsept
Offeccts møbelprodukter er utviklet i samarbeid med internasjonalt anerkjente formgivere. Målet er enkelt: Å skape møbler som innbyr til kreative møter mellom mennesker. Den svenske møbelprodusenten har blant annet et bredt utvalg i både hvile-, møte- og konferansestoler.
 
Velg deg én av Offeccts mange stoler - sett deg ned - og sjekk ut om produsentens visjon blir innfridd!
 
  
 
 
 
 

Arper - italiensk design med spennvidde
 
Bergen Kontorsenter er glade for å kunne presentere og forhandle møblene til den store italienske møbelprodusenten Arper.
Designutvikling er møbelprodusenten Arper sin fremste egenskap. Spekteret av nye produkter for 2008 viser spennvidden - og bekrefter samtidig at produsenten er blant de ypperste i møbeldesignklassen.
 


Foraform Clint
CLINT er en komplett stolserie som tilbyr stor variasjon i funksjon, uttrykk og prisnivå. Dette gjør den aktuell til en rekke forskjellige møteplasser, fra oppgraderte styrerom til prosjekt- og samhandlingsrom, teamrom, tradisjonelle møterom og spiseområder.
 

Foraform Clip
Clip er et funksjonelt stablebart bordsystem tiltenkt større møteplasser som forsamlingssaler, auditorier, konferanserom og bespisningsområder. Bordene har unike stableegenskaper og egen transporttralle gjør det enkelt med ommøbleringer eller rydding av lokaler. Bordplatene er i lettvektmateriale belagt med høytrykkslaminat og stålben leveres i krom.
 
Zeta Furniture - en verden av muligheter
Zeta Furniture har åpnet ny og moderne møbelfabrikk i Danmark.
 
Bergen Kontorsenter er glad for å kunne presentere danske møbler og vise det store mangfoldet innen dansk design og møbelproduksjon.  
  
 
Utvalget til Zeta Furniture favner om både stoler, bord, reoler og belysningsløsninger. Sortimentet av
konferansebord er likevel kanskje det som gjør Zeta Furniture mest unik - bordplatene kan bestilles
i alle de størrelser og farger du måtte ønske!
 

Håg futu 1020 - enkel, funksjonell og prisvennlig
HÅG Futu er en stol som både er enkel, elegant og særdeles smart. Designmessig er den et friskt pust i en verden av sittemaskiner. Bak det stilrene designet skjuler det seg et avansert indre. I kjernen av stolen finner du inBalance, en unik teknologi som gjør at du med ekstrem letthet kan tilpasse vippemotstand etter individuelle behov og ergonomiske prinsipper. HÅG Futu er både tidløs og nyskapende på samme tid og vil kunne gli inn i ethvert kontorlandskap. 
 
HÅG Futu gir deg i tillegg mulighet til å velge en annen farge på setet enn på ryggen.

 

Fora Form Copenhagen Chair
 
Det er langt mellom de virkelige møbelsmykkene. Copenhagen Chair har allerede oppnådd stor oppmerksomhet i designpressen. Innovasjon Norge har brukt den i en rekke internasjonale designutstillinger.
 
Copenhagen Chair er utfordrende, men likevel myk og harmonisk. Den kan stå alene som en skulptur eller mange sammen i grupper.
 

Fora Form Getz

Fora Forms Getz-stolen er absolutt en stol med egenart. Det bølgelaminerte skallet gir Getz-familien en distinkt identitet. Stolene leveres med flere typer understell tilpasset ulike behov og brukssituasjoner.
 
 
 

FORA FORM NEXT- barkrakk

Fora Form lanserte under Designers Saturday - Next Barkrakk.

Barkrakken som tilhører NEXT familien blir levert fra og med Januar 2008.

Ønsker du å bestille Fora Form Next barkrakk, eller trenger du mer informasjon?


FORAFORM CITY- en klassiker er tilbake!

FORAFORM - BURELL

SAVO MAXIKON

SAVO XO CONFERENCE

FORAFORM NEXT

 
BERGEN KONTORSENTER AS KOKSTADFLATEN 28 5863 BERGEN TLF: 55 98 74 74 FAX: 55 98 74 70 EPOST: firma@bergen-kontorsenter.no Digitroll publiseringsverktøy