Fornøyde kunder - vår beste referanse
 
Én ting er å levere kontormøbler til store deler av Bergen og omegn. En ganske annen er å gjøre dem til fornøyde kunder som kommer tilbake.
 
For Bergen Kontorsenter er oppskriften på fornøyde kunder enkel: størst mulig grad av individuelle tilpasninger med hovedvekt på ergonomi og pris. Samt stor valgfrihet innen kvalitet og design.
 
Vi setter vår ære i å levere de beste produktene og de rette løsningene til alle kunder, store og små. Variert kompetanse kommer deg til gode som kunde, enten vi snakker om konferanse- og møteromsmøblement, arbeidsbord, kontorstoler, AV-utstyr, skranker - eller mer spesielle løsninger.


 
 
Bergen Kontorsenter anbefaler det som passer best for deg og din bedrift - og ditt budsjett.

 


UIB - med sans for gode møbler og stilig design
 
Universitet i Bergen er ikke som før. Ikke alle vet at kunnskapsinstitusjonen har sin egen interiørkonsulent som blant annet skal sørge for at lokalene fremstår inspirerende og stilfulle med funksjonelle møbler.
 
Design - og møbler med tilpasningsmuligheter og skreddersøm gir rom for læring og kunnskap!
 

 
 
 
 
 
 
UIB har egen rammeavtale med Bergen Kontorsenter.
 
 

SV-biblioteket med møbler fra Bergen Kontorsenter
 
 
       
 
Eva Sivertsen er Universitetets interiørkonsulent. Hun har hatt ansvar for det nye SV-bibliotekets utforming når det gjelder møblering.
 
Sivertsen forteller at biblioteket har fått en veldig positiv mottakelse, og fremhver spesielt PC-plassene og fargevalget på møbler, gardiner og dekor.
 
Bergen Kontorsenter har blant annet levert møbler fra Svenheim til biblioteket. For interiørkonsulenten ble dette et naturlig valg da hun skulle velge arbeids- og PC-bord. Svenheims arbeidsbord har unike tilpasningsmuligheter i forhold til behov og rommets fysiske utforming. Hågs behagelige stoler, Conventio Wing, kompletterer arbeids- og PC-plassene på SV-biblioteket.

Studia - faglig begjær med stilfull møblering
 
       
 
Rødt signaliserer lidenskap - og på Studia i det nye Studentsenteret setter stilrene designmøbler fra Bergen Kontorsenter et fargerikt og livlig preg på butikken. Studia har blant annet valgt den italienske møbelprodusenten Arpers Catifa stoler og Babar barkrakker.
 
Det er stilig å være student i disse omgivelsene!

Helt rått!
 
       
 
Det skjer positive ting i skolen. Bergen Kontorsenter er glad for å kunne bidra til at lærerne og de ansatte i administrasjonen på Rådalslien skole har arbeidsplasser som ivaretar helse og sprer humør. En trivelig sofa og et møterom som innbyr til gode samtaler og nært samarbeid kan bidra til å gjøre en travel skolehverdag litt mindre hektisk.
 
Det er en stolt rektor som ønsker velkommen til den ferske Rådalslien skole som åpnet i august. Bergen Kontorsenter har levert alt av møbler til lærerne og de ansatte i administrasjonen ved skolen. Arbeidsbordene fra Edsbyn med heve- og senkefunksjon gir de ansatte muligheter til individuelle tilpasninger - og burde være obligatoriske på enhver arbeidsplass. Savo XO er tilhørende stoler - valgt på grunn sin unike sittekomfort og gode støtte for viktige rygger. Møte- og konferansestolene fra Fora Form er enkle og stilsikre, samtidig som de gir gode sitteopplevelser for engasjerte lærere!

NHH møblerer med Bergen Kontorsenter

For Bergen kontorsenter er det inspirerende å se at møblene vi selger skaper funksjonelle rom med egenart.To like rom – to forskjellige stiler.
Kontorsjefene Kristin Reichel Teigland og Trude Gudmunset representerer hver sin etasje i NHHs administrasjonfløy. Oppgaven med å jage bort  70-tallets hullete ullstoffstoler og skotskrutete gardiner fra pause- og seminarrommene hilste de velkommen med utålmodig virkelyst.
 

Bergen Kontorsenter leverte møbler til begge rommene. De to multipurpose-rommene fremstår nå veldig forskjellige; det ene innredet med møbler fra Foraform, det andre med møbler fra produsenten Lammhult

Foraform Burel - gjør NHH-rom til behagelig flyplass-lounge

Kontorsjef Kristin Reichel Teigland falt for Foraform Burel – stilrene møbler i naturfarget bjørk med koksgrått og brunbeige sofa- og benketrekk.

At Foraform gir deg mulighet til å eksperimentere med farger og sammensetning, gjør møbelvalget ekstra spennende. Alt er gjennomtenkt i dette rommet; sirkelmønsteret går igjen i både gardiner, hyllerister og skapdører. Møbelfargene er duse og avslappende. I tillegg har rommet spenstige sjøgrønne detaljer som på en behagelig måte matcher NHHs beliggenhet og utsikt over Bergensfjorden.

”Som en flyplass-lounge!” var en tilbakemelding Kristin fikk da hun presenterte møblene og rommet for kollegaene sine.

Bergen Kontorsenter synes det er flott at møblene vi leverer kan bidra til å gi slike assosiasjoner. På dette rommet har du mulighet til å drømme - og reise bort en liten stund.

  

Lammhult Cinema - i sprek plommerød som motvekt til det konservative

Kontorsjef Trude Gudmundset valgte å møblere pause- og seminarrommet med Lammhult Cinema, og erstattet de lyseblå og hullete ullstoffstolene med funksjonelle og stilrene møbler i slitesterkt mikrofiber.

Som motvekt til fordommen om handelshøyskolen som konservativ og blå, satset hun på en livlig dyprød-farge med karakter. ”Når NHH kan velge en slik farge, kan alle!” Uttalelsen gav Trude bekreftelse på at hun hadde valgt riktig.

Foruten den plommerøde fargen har møblene utforming i stål. Bordene er i naturbjørk, noe som gir rommet et levende og varmt uttrykk. Kombinasjonen stål, bjørk og mikrofiber gjør Lammhults møbler tidsriktige og originale.

Møblene som Bergen Kontorsenter har levert gir NHH-rommet en særegen glød. At rommet i tillegg til morgenkaffe, lunsj og seminarer skal brukes til festlige tilstelninger, er dermed ingen ulempe!

 

 


Statoil Hydro
Stol Nina fra Artifort

Bergen Kontorsenter har rammeavtale med Staoil Hydro Bergen på Sandsli. Denne avtalen har vært fornyet gjennom mer enn 16 år etter hyggelig og givende samarbeide.

Statoil Hydro bygget nytt hovedbygg på Sandsli i 2004, året etter startet renovering av gammelt bygg.

Bergen Kontorsenter har levert alle møbler til fellesareal dvs. kantine, møterom, fellesrom, vestibyler.
 
Statoil Hydro har benyttet møbler fra kjente europeiske designere og produsenter som bl.a: Fritz Hansen, Erik Jørgensen, Klaessons, Lammhults, Lustrum, Cappelini.

Erik Jørgensen sofa gruppe
Klaessons, Agenda bord
Krakker fra Gubi
 
BERGEN KONTORSENTER AS KOKSTADFLATEN 28 5863 BERGEN TLF: 55 98 74 74 FAX: 55 98 74 70 EPOST: firma@bergen-kontorsenter.no Digitroll publiseringsverktøy