Historikk

Bergen Kontorsenter AS ble etablert i Bergen i 1979 og er en av veteranene i bransjen.

Vi har levert kontorutstyr til omtrent det som kan ''krype og gå'' av bedrifter i bergensregionen. Kanskje sitter du akkurat nå i en stol og ved en pult levert av oss?

Selskapet holder til i eget moderne bygg på Kokstad. Bygget er på ca 900 m2, lageret er et høylager på 300 m2. Bedriften fremstår i dag som et aksjeselskap eiet av INDOOR AS. Selskapet har hatt jevn og solid økning av omsetning gjennom flere år, og opparbeidet et trygt økonomisk grunnlag.

Bergen Kontorsenter har gjennom en årrekke bevisst søkt, og knyttet til seg produsenter av kontormøbler og innredning i Norge og Skandinavia forøvrig.

I dag arbeider vi med et omfattende kontaktnett med dertil stor informasjonstilgang. Dette leder til samarbeid med leverandører og produsenter med riktig pris, kvalitet og leveringsbetingelser.

Vi leverer det meste, fra enkel og solid kontorinnredning til møblering av hele kontorbygg og spesialtilpassede løsninger.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende befaring eller tilbud

 
BERGEN KONTORSENTER AS KOKSTADFLATEN 28 5863 BERGEN TLF: 55 98 74 74 FAX: 55 98 74 70 EPOST: firma@bergen-kontorsenter.no Publiseringsløsning fra Digitroll